Obiloviny v lidské výživě

EAN 9788087250280 ISBN 978-80-87250-28-0
Vydavatel Forsapi Počet stran 54
Rok vydání 2015 Formát A4

Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku

4,23 EUR s DPH
Skladem
ks
Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku
Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které

Príslušnosť kategórií

BELETRIA
BELETRIA / KUCHAŘKY
Autor: Gabrovská Dany, Hálová Ilona
Nakladatel: Forsapi

* Takto označené údaje sú povinné a musia sa vždy vyplniť.

 

Ke vzkazu bude připojen název zboží a odkaz na detail zboží

* Takto označené údaje sú povinné a musia sa vždy vyplniť.

Nastavit hlídacího psa ceny produktu

4,23 EUR s DPH
EUR s DPH
Zadejte požadovanou cenu zboží. Klesne-li cena zboží na tuto hodnotu nebo nižší, bude Vám zasláno upozornění e-mailem.
E-mailová adresa, na kterou bude zasláno upozornění.
* Takto označené údaje sú povinné a musia sa vždy vyplniť.

Nastavit hlídacího psa množství produktu

Skladem
Zadejte požadovaný stav skladu. Stoupne-li množsví zboží na tuto hodnotu nebo vyšší, bude Vám zasláno upozornění e-mailem.
E-mailová adresa, na kterou bude zasláno upozornění.
* Takto označené údaje sú povinné a musia sa vždy vyplniť.