Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.
Nová publikace Příprava pokrmů I je určena pedagogům základních či středních škol a odborných učilišť kteří v ní naleznou praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů Kniha žáky informuje o hygienických zásadách při přípravě pokrmů předkládá základní legislativu v oblasti nákupu značení či skladování potravin a ukazuje jak v kuchyni připravit maso obiloviny a jiné Na tento titul navazuje ve stejné ediční řadě publikace Příprava pokrmů II nápadité přípravy do hodin včetně metodických pokynů rozvoj soběstačnosti pracovní listy a další kopírovatelné materiály pro žáky