Technologie čokolády a cukrovinek

EAN 9788075920775 ISBN 978-80-7592-077-5
Vydavatel Vysoká škola chemicko-technologická v Praze Počet stran 130
Rok vydání 2020 Formát

17,31 EUR s DPH
Skladem
ks
Učební texty Technologie čokolády a cukrovinek jsou určeny zejména studentům magisterského studia na Fakultě potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko technologické v Praze Skripta rovněž mohou zaujmout všechny kteří se o čokoládu a cukrovinky zajímají nebo se dokonce rozhodnou tyto potraviny sami vyrábět

Príslušnosť kategórií

NÁUČNÁ LITERATURA
NÁUČNÁ LITERATURA / PRÍRODNÉ VEDY / Chémia
NÁUČNÁ LITERATURA / PRÍRODNÉ VEDY
OSTATNÉ
Autor: Čopíková Jana, Sinica Andrej, Koza Václav, Bleha Roman
Nakladatel: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

* Takto označené údaje sú povinné a musia sa vždy vyplniť.

 

Ke vzkazu bude připojen název zboží a odkaz na detail zboží

* Takto označené údaje sú povinné a musia sa vždy vyplniť.

Nastavit hlídacího psa ceny produktu

17,31 EUR s DPH
EUR s DPH
Zadejte požadovanou cenu zboží. Klesne-li cena zboží na tuto hodnotu nebo nižší, bude Vám zasláno upozornění e-mailem.
E-mailová adresa, na kterou bude zasláno upozornění.
* Takto označené údaje sú povinné a musia sa vždy vyplniť.

Nastavit hlídacího psa množství produktu

Skladem
Zadejte požadovaný stav skladu. Stoupne-li množsví zboží na tuto hodnotu nebo vyšší, bude Vám zasláno upozornění e-mailem.
E-mailová adresa, na kterou bude zasláno upozornění.
* Takto označené údaje sú povinné a musia sa vždy vyplniť.