Vydavatelství a nakladatelství Aleš Čeněk / Katalog / NÁUČNÁ LITERATURA / Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni

Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni

EAN 9788076750869 ISBN 978-80-7675-086-9
Vydavatel Dokořán Počet stran 184
Rok vydání 2023 Formát

11,46 EUR s DPH
Skladem
ks
Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií

Príslušnosť kategórií

NÁUČNÁ LITERATURA
BELETRIA / KUCHAŘKY
Autor: Mikeš Vladimír
Nakladatel: Dokořán

* Takto označené údaje sú povinné a musia sa vždy vyplniť.

 

Ke vzkazu bude připojen název zboží a odkaz na detail zboží

* Takto označené údaje sú povinné a musia sa vždy vyplniť.

Nastavit hlídacího psa ceny produktu

11,46 EUR s DPH
EUR s DPH
Zadejte požadovanou cenu zboží. Klesne-li cena zboží na tuto hodnotu nebo nižší, bude Vám zasláno upozornění e-mailem.
E-mailová adresa, na kterou bude zasláno upozornění.
* Takto označené údaje sú povinné a musia sa vždy vyplniť.

Nastavit hlídacího psa množství produktu

Skladem
Zadejte požadovaný stav skladu. Stoupne-li množsví zboží na tuto hodnotu nebo vyšší, bude Vám zasláno upozornění e-mailem.
E-mailová adresa, na kterou bude zasláno upozornění.
* Takto označené údaje sú povinné a musia sa vždy vyplniť.